Медиуми

А1он (10.03.2013)

Кампањата „Вклучи се, ако си исклучен!“ продолжува

Read more
A1он (01.10.2013)

Промоција на „Вклучи се, ако си исклучен!“ во Гостивар

Read more
Телевизија Менада

Граѓанската асоцијација МОСТ ги информираше тетовци за нивните демократски права по повод Меѓународниот ден на демократијата - 15ти септември Видео

Read more
A1он (15.09.2013)

ФОТО: Активни за демократија

Read more
Alsat (15.09.2013)

Денес се одбележува 15-ти септември Меѓународен ден на демократија

Read more
Kiss (15.09.2013)

Денес се одбележува 15-ти септември Меѓународен ден на демократија

Read more
24 Вести (15.09.2013)

Македонците не ги знаат демократските права

Read more

    Кликни и провери се